Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plank

In the sparkling day

Life blossoms

Letting it in

Now is ours to take

Into the open

We are created

Oh the wildflower in spring 

 

I speak emotions 
Dive in




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-24 22:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Absolutely!
2024-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP