Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Spritt Språngande~

Nygjord och fri
vidgjord och fin
eller just fången
slår jag mig fram
genom tiden
slänger allt skit
i det förflutna
skapar framtid
med mina tankar
och mina händer.





Fri vers (Fri form) av Nilhad El'O Folo
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilhad El'O Folo
Nilhad El'O Folo