Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ONDAS REKLAMPELARE

Dags  och  kvällspress  är  det  ondas  reklampelare,
journalisterna  dess protokollförare, vars  löpsedlar
talar sitt utvändiga  språk  av likriktad svartsyn,där
gamla nyheter  moderniseras  i genererande  repeti-
tioners försök till  aktualitet,och när medier skriver
att " offret var välkänt av polis sedan tidigare" utgår
ju läsaren ifrån att brottsoffret  är  känd som brotts-
ling,när det istället förhåller sig så att :" brottsoffret
är känd som ett brottsoffer sen tidigare fall eftersom
denne utsatts för liknande brott "  Journalister kan
verkligen  vinkla  uppgifter  för  att misstänkliggöra
och misskreditera desinformativt  i  något slags red-
aktionellt syfte,beroende på vem journalisten,brotts-
ling och gärningsman är, och ett slött intellekt nöjer
sig i allmänhet  med  det  som står på nätet och i tid-
ningar, ofta  räcker  det med vad  som  antas, ryktas
och kan tänkas anses som sannolikt  i  den  mediala
förflackande förhönsningen av alla de  som  adopter-
ats av den  människohatande  mänskligheten, Hitler
vräkte ur sig en massa  galenskaper och det enda jag
kan hålla med honom om  är  att :   DEN SOM VILL
HA DE STORA MASSORNAS SYMPATI, BÖR  FÖR-
KLARA FÖR DEM DE MEST SJÄLVKLARA SAKER"
Sten Wiking




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP