Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA TERAPEUTER BEGÅR PSYKISK VÅLDTÄKT

Dokumentation visar  att  det  förekommer  allt-
fler  psykiska  våldtäkter  än  fysiska  och  dess 
skador  är  långt  mer  introverta,  dess  mörker-
tal är därtill höljt  i  dunkel, däremot kan offren
komma   att  avslöja  psykkvackarna  och  ställa
dessa inför rätta,när de repat sig efter den mani-
pulativa psykterrorn.
Nyligen häktades en vårdare i småland för våld-
täkt på en av sina patienter.
Psyktanter  och  farbröder   har  alltid  närt  en
sexualiserad fixering vid mänsklig problematik
vilket  avslöjar  dem  själva, däri  grundorsaker
kan sökas  i deras  anerosi  eller  sexofobi  samt
en  psychopatia  sexualia  där  det  inte kan ute-
slutas råda en  satyriasis  och  en nymfomanisk
fixering. Det enda de har är psykiatriska droger
som  aldrig  botar, de kan  i  bästa fall lindra för
stunden men med risken av att få svårartade bi-
verkningar med  åtföljande  värre  problem och
så sitter de fast  i  psykiatrins  klibbiga  nät, där
psykiatrins  överstepräst  suger  ur  patienterna
deras livsenergi.

Sten Wiking


 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-13 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP