Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite revelation Ur min book:” “on those bright days we should celebrate" Bild från min bostadsförening såldes på ^~52 tusen i m/kv.


  “on those bright days we should celebrate"

 

Våra Svealand symboler är suddiga.

Jag ska skaffa mig kanske fyrkantiga en kossa glasögon?!

Modern, vad?

 

Tittning i rating:

 ”fyra- femårs tomat kommer inte att mogna tills det blir förtidigt skördens dag. Liknade krig elände. 

 

Brottslighet blir alt grövre,

 polisen bör inte åta på sig andras jobb, det blir ingen bra effekt heller.

 

-        men det är lockande eftersom via string trosor flaggan på berget vajar som vipa.

-        naken naveln, paranta brudar, som slätas ut ur långa Lahore instängda hem

-        borddeler, damernas hår fladdrar inbjudande, och vem kan motstå sådana medaljer, bara öron och ögon, oskylda flickor hemlig skola?

-        Pojkarna finns någon annanstans.

-        Kvinnorna bakom gardinerna.

-        Uppgraderar belysning som efter ålder.

-        Tee bjudning konsten pågår utan ögon bindel eller slöja,

-        VIP Kreponger pastell silke vipar avslöjar äkta kvinnliga former.

-         

 

Såldes har tagit sig genom skjutegravar, och inte genom lag FN böckernas bokstäver.

 

prudenttmadam, hämtades hit för att övertrampa på genuin svenskens familj och hem.

 

då behövs inte mera resterande arbetskraft arbetsförmedlingar

eller duktiga korrespondenter som Nils.

 

Det är bara en rolig grej och som alla skrattar om.

Om svensk kvinna viste om hårets makt, aldrig

Skulle aldrig stoppa sax eller kniv i håret till sig själv.

 

Om männen kunde styra till, pungens trådar

Skulle aldrig få prostata!

Men om man är sugen är man sugen och det är som en beroende sjukdom att vara, Svensk och Sugen.

Alt som är förbjudet attraherar.

 

Svea landet bli överrumplad och lämnades på fjärran land banditer arm hand.

 Tolkad och rappat av vår dementa stationerade på lust gårdar, världen över!

 

-        Som till ex: på den lugnaste gatan, omringat av kaffer med uteservering och bevaknings kamera.

En Stureplan fashion skräddarsydd & hämtad från Karlaplan och Stureplan.

 

-        Det fins ingenting att fira mera än bara idioten!

den första april, och året runt om;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-14 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP