Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTTSPSYKIATRIN ÄR KRIMINELL IV

Psykiatrin äger ingen vetenskapligt verifierad  grund,
utan bygger mer på en psykosocial filosofi, där andra
kulturers värdeanalyser emotsäger sig denna  psykiat-
riska värdeanalys i fråga vad som bör uppfattas  som
naturligt,onaturligt,normalt, onormalt, och i sin helhet
är det  ganska  enkelt  fastslå  detta  eftersom  allt
som  vänder  sig  ifrån  det  naturliga, är  inte normalt
och därmed blir det onaturliga onormalt,samt att kon-
sten  vara  som  en  människa  är  helt  enkelt  att vara
naturlig,men med den risken av att bli ett djur. Psyki-
atrin arbetar efter de politiska  ideologierna :  de som
inte är som  vi, lider av psykotiska  vanföreställningar
och filantropi och empati  har  alltid varit främmande
för politisk fanatism.Oskrivna lagar tillämpas ofta då
de lagvigda inte fungerar och det rörs om i en neutral-
itetens ateistiska gryta som visar hur fritt ett land kan
härja med inavelsnepotismens  maffialiknande nihill-
istiska  anarki, däri  den  sortens  människor  föredrar
arbeta med folkmassor utan vilja.
Sten Wiking




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-14 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP