Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM DU TROR DU LÄSER NÄR DET ISTÄLLET ÄR ..

Det finns texter som du tror du läser när det
 istället är texterna som läser dig.

S.W




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 00:01



Bookmark and Share


  aol
sant,
2014-03-15

  WyS VIP
Insiktsfullt!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP