Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en fågel vid minneslunden i veckan....


Känd vårfågel

Närsynt besök
vid fågelstugan
står optiker
140315




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Skoj
2014-03-16

  ULJO
Den var bra
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo