Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden..

Längtan lämnar mig aldrig
den håller sig i bakgrunden
och håller mig tillbaka

Längtar efter
den oförbehållsamma
den rena klara känslan
av tillförsikt, smälta samman till ett

Det finns så mycket kärlek
som inte vågar sig upp, som
aldrig formas till ord

Trots att vi vet detta
förmår inte orden
rämna den mur, som stängt inne den.




Fri vers av mickech
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 09:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark fin text
2014-03-26

  Tess74
Fint och vemodigt
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech