Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCRIPTUM (mixtum compositium)

Det finns inga "NYA" texter att läsa,det är bara ord och
bokstäver,som omkastats och bytt platser,i en "Pragma-
tisk eufism" av en bokstävernas trollkarl.

Det finns texter  vilka  på  ett  adekvat  sätt verifierar dess
idioms  semantik ur en fenomenologisk  explicit, vars  ety-
mologi alstrar en genererande arketyp, oberoende av den
pragmatiska eufismens vilseledande metaforer.

Det finns  texter  som  aldrig  läses  och  andra  texter  som
ständigt  läses, vilket  beror på att de existerar  i  en  demo-
krati med valfrihet.

Det finns  en hel  djävla  lada, med  texter  som  tillkommit
under  rusets  inflytande  och  som ingen  fan  begriper  ett
vitten av,inte minst jag själv.

Det finns texter du önskar att du aldrig läst, och  det  finns
texter som du tror du läser, när det istället är texterna som
läser dig.

Det finns en hel värld med texter, som håller på att förtvina
i sin längtan av att bli lästa och förstådda och vill lära känna
varandra i ett empatiskt  tillmötesgående av respekt för
varje texts existensberättigande.

Det finns  texter som bara  önskar vara  ifred, och  det  finns
ännu flera  texter  som  bara  vill  sitta  under  korkeken  och
lukta på blommorna, medans  andra  texter är utsatta för en
pragmatisk eufism.

Av de  minutiöst  sekundära flödenas  outsinnliga  textkällor
som  fullkomligen  översköljer  läsaren  och  bokstavligen
dränker de av dessa vilka inte är simkunniga i den textfloras
outtömliga  hav, förlåt  dem  som  ännu  inte vågat sig ut på
djupt  vatten  och förskyll  ingen  för  de  texter som  ej  blivit
lästa,de bevaras av de frågetecken alla bär inför det outsinligas
energier, i  det  omedvetnas,  undermedvetnas  tjänst  av  det
outsägligas mystik.

Det finns inga "NYA" texter att läsa för den dolda diktaturens
redigerare har raderat dessa, och  det  återstår  endast  gamla
nymoderniserade välbekanta, helt utan revolutionerande och
provokativa idiom,utcerebrerande ur tama, lama  förstelnade
intellekt  vars  ohederliga  moraliska  etik  knullar  dina barns
oskyldiga outvecklade hjärnor.
Sten Wiking




 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-16 10:15



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att jag känner att mina för en del något irriterande pamfletter och eller upprop för mina textflödens fortlevnad, synes ha haft något ytterligare mervärde för inspirationen
till lite mer levande nya textflöden som detta ... :) (vet tyvärr inte hur tecknet för ''liten djävul med svans och små pannhorn'' ser ut ...)
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP