Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade dikten i en bok.. den fick mig att rysa så.


Krig Förstör


Medan de ännu skrev och
talade
såg vi lasarett och döende
medan de betecknade tjänandet
av staten som det största

visste vi redan att dödsångesten
är större
och vi såg att deras värld
återstod intet

ungdom av stål. ungdom!
ingen av oss är mer än
tjugo år

men unga? ungdom?
det var längesedan... vi är gamla människor




Fri vers av jAsse^
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-03-21 22:12



Bookmark and Share


  invisibleangel_
jag ryser! :)
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

jAsse^
jAsse^