Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE FYRA MANIFESTEN

De mest  omstörtande  böcker  som  skrivits i världens
förljugna  historia : Bibeln ! Koranen, Mein kampf och
Lenins   kommunistiska  manifest,  är  uppbyggda  var
och en på en judisk, en arabisk och en arisk/europeisk
plan om världsherraväldet, däri  samtliga  är  fullblods-
rassister, i  vars  strävan  erövra  världen efter ett slags
tänkande är en likriktad ambition, där judarna är civili-
sationens finansiärer och araberna  lever  kvar  i en sto-
isk ataraxi, vars cerebration upphört generera, och det
sista världskriget kommer därigenom stå mellan dessa
motsatser :  " La guerre est` l industrie  nationale de la
Usa/entente cordiale/Usa.
                                                *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-16 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP