Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där kommer man till livet som…

 

Jag kan förlåta alla
Utom mig själv

Jag håller djupt!
Mycket djupt smärtan inom mig själv

Jag, min personlighet är skapat så
Mitt öde är skriven att vara så

Jag absolut inte kan ändra på den jag är
Måste leva och vara så

Att förlåta alla utom mig själv!
Jga gåt ur livet som en trasig själ!

Jag kommer till livet som en trasigt och sliten själ!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2014-03-17 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP