Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GENETISK KOD

En genetisk identifikation av varandras arvsmässiga
släktskap, där det individuellt  personliga  draget ut-
märker och särskiljer,gör främlingskapet stärkt,som
alltsedan  människans  tillblivelse  varit  en  kod  till
hennes stridslystna karaktär.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP