Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONLIG UTVECKLING I EN PERSONDATOR

Hur får man en psykisk sjukdom ?

-Den   uppkommer  genom  umgänget  med  andra
människor,
och aktiveras  permanent genom könsligt umgänge.

Så  ni  menar att människor  gör  varandra psykiskt
sjuka ?

Ingen tvekan om detta,när man tar del av patienters
historier, där  en  eller  flera  människor är orsak till
sjukdomstillståndet,och bryts inte denna generering
i god tid lagras det in i arvsmassan, dvs, att  byta um-
gängeskrets, partner, familj kan vara en väg ut ur det
sjukas inflytande,och bli sig själv.
Sten Wiking




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP