Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick strax efter 12:30 den 22 mars där jag satt lutad mot väggen till fabriken


Innan fåglarnas falska sång.


Det snöar vår genom solens strålar
Små söta flingor, som fyller luften med liv.

-Som då maskrosor sprider sina frön i vinden.




Fri vers av Mandsi
Läst 645 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi