Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄKEDOMENS OCH FRÄLSNINGENS JESUS KRISTUS

är Bibelns JESUS KRISTUS

och det är genom församlingen, som är Hans kropp

på jorden, som Han utför Sina frälsande

och helande gärningar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld