Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung..

.. i den här härligheten
är världen min

Kung över ängarna
kung över allt

Fullständligt oemotståndlig
hög på mitt naturliga rus
ett rus som kallas hypomani.




Fri vers av mickech
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-18 00:01



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om, väl skaldat
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech