Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vilt lejon

::VARNING::
Försök ALDRIG att tämja ett vilt lejon
Det kan tyckas gå bra men när du minst anar
anfaller det och du blir sårad.
Sen tittar det..
med sina ögon svarta ihåliga men samtidgt..
känslofyllda ögon
och ber om förlåtelseoch du funderar
men nej, NEJ, N-E-J, sluta!
Gör det inte! För fan!



...för sent... du dör




Fri vers av Lakritsbjörnen
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-22 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lakritsbjörnen
Lakritsbjörnen