Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om rädsla


Rasera murar

Alla dessa trasiga
människor som går
på vår jord

Var för sig vandrar vi ensamma
här i världen

Höga murar runt oss
har vi byggt
så höga att de känns ointagliga

Och alla hoppas
att det kommer
nån som vågar
att rasera dessa murar




Fri vers av mickech
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-18 16:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så är det, kloka ord..låt oss hoppas
2014-03-26

  Rise Little One
Mänskligt beteende...
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech