Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är viktigt att ta vara på tiden, innan den förbi passerar.


En tidig morgon

En tidig morgon
med resten av dagen framför mig.
Tårar bildas i mina ögon,
för jag kommer sakna dig.

Det har varit svårt
mycket smärta denna resa get mig.
Jag har fått kämpat hårt,
men jag gjorde det tillsammans med dig.

En djup sorg jag inom mig känner,
när jag inser att dagarna varit för korta,
att den tiden jag idag spenderar med mina vänner,
snart är för evigt borta.

Jag borde ha tagit vara på varje sekund
istället för att känna press.
Njuta av varje magiska stund,
och inte ge mig själv all denna stress.

Mina ögon stängda var
kunde inte se att jag var som lyckligast då.
Fast jag är glad att än finns några minnen kvar,
för den här tiden kommer jag aldrig tillbaka få.

Jag förstod inte att det var värt all smärta
som fann sin väg in i mitt hjärta,
eller att jag kommer dig sakna,
förrän nu, när jag från mardrömmen vaknat.




Bunden vers av JennieRolfsdottir
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-19 20:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vemodsfint, ja tänk så ofta vi rusar på och inte förrän efteråt önskar vi att vi hade stannat upp och andats...
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

JennieRolfsdottir