Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Me and a friend


INGEN ÄR ENSAM

Ensamhetskänslan ! är rädslan, främlingskapet
och ångest inför sig själv, omedveten om att allt
runtomkring,ett grässtrå,en mask,en fågel,fjäril
örn,varg,en orm,en delfin,en haj ett lejon,är dig
besläktade, så  inbillar  ni er att ni är ensam i er
avskärmande cerebration av introvert beskådan-
de är det en " illusion " ingen !  är  aldrig ensam.
och det kan faktiskt vara så för vissa  att det blir
ett problem med  den  insikten  av  att  aldrig  få
vara ifred,från sig själv.
                                       *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP