Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit...

Idag känner jag mig helt tom i bollen
som om jag helt har tappat kontrollen.
Det enda jag kan tänka på
och det kommer ni nog att förstå.
Är ett litet knyte med stadig blick
som fångade mitt hjärta-det sa bara klick.
Vad fantastiskt att få vara med om detta under
i natt jag blev utan en enda blunder.
Jag säger till alla som vill höra och även fler därtill
jag har blivit mormor-att se och tänka på henne är det enda jag vill.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-20 16:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kram och stort grattis till den lilla :)
2014-04-08

  Ljusletaren
Varmt grattis fina mormor/kram
2014-03-26

  Linda CH VIP
Å vad underbart! Grattis mormor!
2014-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Grattis till din lycka...
2014-03-23

  Änglaögon
Underbart varmt och mysigt, gratulerar ända från Finland:)

2014-03-21

  Katinka VIP
Underbar Mormors-lycka. Utan en blund i ögonen. Det är kärlek det!
2014-03-21

  Lars Hedlin
Gott :)
2014-03-21

  Anya VIP
Fin hyllning till livets efterrätt.
2014-03-21

  anits VIP
Underbart, grattis till dig!
2014-03-21

  ULJO
Underbart för dig
2014-03-20

    ej medlem längre
Ååh Grattis!! Så mysig text!
2014-03-20

  Lena Själsöga Keijser
så fint
välkommen liv
välkommen mormor
2014-03-20

    ej medlem längre
Grattis mormor! Helt underbar ny livsssituation!
2014-03-20

    ej medlem längre
Så härligt, Grattis!!
2014-03-20

    ej medlem längre
underbart, grattis mormor..!
2014-03-20

  walborg
Total lycka!!! Grattis! Blir glad att läsa!
2014-03-20

    ej medlem längre
Så underbart! Grattis!

2014-03-20

    ej medlem längre
Varmt o hjärtinnerligt skriftat..
Stort grattis <3
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP