Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på den här då jag läste en limerick skriven av Anakreon, Den om Kim och Joakim. Jag skulle aldrig för mitt liv medge att jag skrev kåserier. Kanske är de inte riktigt rumsrena i mitt universum.


Kanske är det skäl nog?



Varför är det så skönt för hjärtat att avhända sig skuld genom att berätta om det för annan? 'Där satt jag med fingrarna i syltburken och kunde inte stort annat.' Det blir på sätt och vis som att uppleva en orgasm. Fast mer mental än kroppslig. Men om nu själen är en del av kroppen?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-20 17:03



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Att få inspirera till så här djuplodande tankegångar är naturligtvis mycket tillfredsställande. Jag slickar sylten av fingrarna och tackar mjukast.
Calle
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP