Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom i blåsten nu under kvällen


Värdefullt v-ord

Vårvinterstorm
väsnas
verkligen
vill
vakna
vilad
värkande
väntan
verkar
vara
väckande
vaggsång
vågorna
vyssjar
vattnet
vetekudde
värmer
varsamt
värdesätter
vänliga
vänner
vår
värld
VÄRDEFULLT

140320




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-20 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2014-03-21

  Rozsi.kovacs

intressant och en mysig läsning
2014-03-21

  ULJO
KUL LÄSNING DET DÄR OCH VILKEN FANTASTISK LEK MED ORDEN
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo