Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Föll i oändligheten

 

Som höstlöv,

Föll!
Föll!
Föll!

Jag i evighetens tysta gatorna

I min skugga stod ett främmande ansikte
Det var han som målade mitt namn i den eviga tystnaden
Ofödd än!

I drömmarnas land,

Stod jag helt ensam med min sorg
Sökte svar för de obesvarade frågorna i mitt icke värdigt liv
Ofödd än!

I tidernas tid,

Föll, föll, föll jag oändlig
Där läste jag ett namn, ett ansikte och en tår
Ofödd än!

I den mystiska och den osynliga,

Ofödd än heter jag!
Ofödda är mina drömmar!
Och ofödd tillexistensen1

Jag är ingen mer än ej född någonting!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-03-21 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP