Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö nu

Jag tar tag i min arm
Känner hur jag fryser
Hur jakten på lycka har pågått så länge
Så fann jag den
En stund i tillvaron
Två kroppar i en
Jag tar tar tag i min arm
Nyss strök du den med dina varsamma fingrar
Om det här är vad jag får
Så kan jag strunta i allt det andra
Jag skulle kunna dö nu
Jag är i annan värld
Här finns inget hat
Någon har skrivit ”kärlek” på himlen
Jag skulle kunna dö nu




Prosa (Kortnovell) av Sven Karlsson
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 10:57



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Snacka om att få fram känslor utan krusidullers hjälp. Suveränt!
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven Karlsson
Sven Karlsson