Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Peru (utan fru)

Sitter på tåget nu
Mittemot en man från Peru
Med stor packning
Men ingen uppbackning
Jag färdas inte utan Hanna
Omgärdas av henne, eller stanna




Bunden vers (Rim) av Johan Karlsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-03-21 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Karlsson
Johan Karlsson