Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


dörr jävel


på väg till malmaberg i Västerås

efter handlat på systemet med min polare


min kompis fan är det låst?

nej den har varit paj minst i ett halv år det är svartskallarna som förstört
den ryck i den bara


han rycker fan då går ju inte


här håll i flaket



kraftig drag


jävla dörr jävel fan låst på dan och öppen natten

fan då kan jag komma hem packad utan nycklar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 133 gånger
Publicerad 2014-03-23 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb