Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


text



yeah jag växte upp i betong hus på 80 90 tal
rena idyllen när jag var barn
en svensson familj
kände mig aldrig trygg
fick aldrig några kompisar
fick aldrig stryk
alltid spring i benen
farsan skjutsade runt mig på alla aktiviteter
utan några krav
du fanns aldrig där när jag behövde en kram
kanske var det för att slippa tjatet där hemma
men du fick hela familjen bli splittrad i glaset
men visst
jag gillade inte det du gjorde
otrohet och andra skumma affärer som slutade med ett bak slag
en kniv mot ryggen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb