Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


tittar tillbaks




Detta är en kris jag visste skulle komma
hon förstörde balansen jag hade
tvivlande oroande och vrider mig om
undrar vad som kommer härnäst
är detta den man som du vill leva med
jag var dum nog att falla för nån så mycket
med inget skydd och linda vakt,
det faller alla utom vid första beröring
tittar på filmen när den kommer till sitt slut
brutalitet tar sin tid
personer som byter partner för ingen anledning alls
händer hela tiden
kan jag fortsätta med detta tåg av vansinne jämt
det är störande och rensa min hjärna
jag utför mina plikter, när allt är sagt och gjort,
jag vet att jag kommer att förlora varje gång.
rör sig utmed i våra givna Guds händer
säkerheten satt av branden,
Fristad från dessa febriga leenden
Vänster med ett märke på dörren,
Detta är den gåva som jag ville ge?
förlåta och glömma det som blev fel
eller passera genom öknar och ödemarker gång
och titta på när de hoppar av denna strand




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-08-30 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb