Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Local police chief in the capital, heard as a witness in a case of prostitution. The girls were paid and 1,000 euro / night/ I wonder why supervision is not working in Sweden.


Alien Love

Lokal polischef i huvudstaden, höras som vittne i ett fall av prostitution. Flickorna betalades och 1000 € / natt /

Jag undrar varför tillsynen inte fungerar i Sverige.

 

- Vackra glada främlingar runt erkänna adress!

Främmande förälskelse

   Vackra flickor.

   Dans peta runt trappan.

Fiktiva namn på de i mellan våningarna.

   Joy rörelser utstrålande väl brutna nätter Måne

   Silver.

   Hus från svarvning vita siren vid fönster

Platsen är okänslig

   Criminal klagomål

För hyresgäster

Lagen gäller inte den svenska ålagts

Om du är känslig

Stanken av giftiga örter

    Du ignoreras, baktalade booed

   Ignoreras och kände den lokala adressen men frånvarande.

Det här är djungeln i bilden Carl.

Svenska staten ignorerade det men hittade en lapp med andra ord, till andra länder.

 

Svensken meddelande skit som en annan dörr,

När han klev in i porten.

Kraftigt till dörren för att dansa skiten.

Påskhäxa

  Förmåner från Baltikum kvinnor.

Äktenskap hjälp spara

Genom svenska gunga säng

  Eller är hon köns stympad och ögonbindel. Ha, du hustru våren?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP