Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanketraktat

Dansa mitt lodjur, skräm bort alla hundar
som avskytt din förtur, men flytt när du blundar.
Som talat om nonsens i evigheter utan tid,
i alltet av intet som i integriteten sökt strid.
Som rustat för rätten att vattna din vilja,
dock trött trampat ner mången frisinnad lilja.
Som ristat din åsikt och tuktat ditt igår,
till att likna en avsikt du inte förstår.




Bunden vers av Velicer
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-03-24 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velicer

Senast publicerade
Tanketraktat
* Se alla