Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en film som heter 'Sin city'. Det är en svart thriller, där det alltid är natt och den enda färg som finns i den verkar vara färgen röd. Som i läppstift. Och som i blod. Filmens handling naglar fast tittaren och dess fantasi i svartvitt.


Progressivt röda tånaglar?





Du hade målat dina tånaglar skrikande röda.
Ditt läppstift var rött, skrikande röda läppar
som sällan formats till en inbjudan att
kyssas. Du åt en bit tårta sist han såg dig.

Han stod utanför konditoriet och såg in
genom fönstret. Om läppar kunde vara
sensuella, ja då var det dina sensulla läppar
som lät skeden omslutas efter det att du

låtit tungan möta grädden och det där
cocktailbärets röda. Ett halvt körsbär
inbäddat i vit piskad grädde ovanpå tårtans
övre del. Med botten av sockerkaka,

mellanlager av krossad ananas, jordgubbssylt
och vaniljkräm. Han såg på dig medan du lät
skeden glida ut igen, nästan helt ren från
grädde. Han iakttog din silhuett som den

såg ut mot väggen därinne, då gatlyktans
sken skapade skuggan på väggen. Även då
var dina läppar målade röda och han såg
dem formas vartefter du åt bit efter bit av

tårtan och lät dig älskas av dina som verkligt
erotiska fantasier. Som lät du dina tänkta och
tysta skrik eka genom oväsendet från den
musik som han vant sig vid höra dig spela.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP