Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig.


[ingen titel]


Det är farligt,
när sömen
får ett grepp
Vi vaknar,
och natten är borta
Jag som alltid vill,
vara rädd

Jag vill andas
så högt att du
inte kan somna
Då är jag
den som står
när du faller

Du är mitt
ingenting men
även fåglar vet
att ingenting
är allt




Fri vers av P.J
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-03-23 09:52



Bookmark and Share


  Albert
det är verkligen vackert
du har ett fint språk, och fåglarna...
välkommen hit till poeter.se förresten
skriv mer!
2006-03-27

    ej medlem längre
"Jag vill andas
så högt att du
inte kan somna
Då är jag
den som står
när du faller"

Vilka härliga ord!!! Men, jag tycker det är synd att du inte har någon titel (: jag som är titelkåt och allting gillar långa titlar (= Den skulle sitta smaskens här!! ^^ Fast det är ju bara min åsikt (; Och, man skall följsa sitt eget hjärta vad gäller skrivandet!
Bra, mycket bra!
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J