Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är dina innersta tankar

Om du inte delar dina tankar med någon
har du aldrig existerat utanför dig själv.




Fri vers av J.Brodin
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-26 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Brodin