Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som har Sonen, har livet".


DU SOM VILL BO HOS GUD I EVIGHET

tro på JESUS, den Gud

har sänt, till Dig och

till alla andra!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-29 06:01



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh katten

...Bättre så ?
2014-04-02

    Urme
Jag tittar in på sidan ibland, och märke att inget har förändrats sig~¨
fortfarande denna dogmatiska mentalitet och religiösa översitteri













2014-04-02

    ej medlem längre
Amen för de ord Sven. :)
2014-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver inte göra sig dummare än man är.
2014-03-29

    Lars Gullberg
Åh fan
2014-03-29

  Larz Gustafsson VIP
En löjlig provokation av en omogen punkare som aldrig vuxit upp.
2014-03-29

    Lars Gullberg
Fan i helvete
va jag gillar dej

Jesus

Du är fan
störst alltså

ingen jävel
kommer i närheten av dej.

Du tom återuppstod
nog fan vet jag det alltid

Det har jag ju för sjutton läst
i en bok

Hälsningar den fallande ängeln
runtom dej
L


2014-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Gud blev människa i Kristus Jesus.
Det var inte en tredjedel av Gudomen som kom ned till jorden.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld