Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bla bla


Definitivt svensk.

Jag vet inte heller vad lagom är.

Men jag har saker att dölja, så jag vill inte bli övervakad.

 

 

Så jag ska följa vartenda svensk jantelag, lite så där småsint jänta.

 

Deklamera med romerska siffror.

För det får man.

 

 

Ta patent på allas ert DNA.

För det får man.

 

 

Bli en ohedersam doktor.

För det får man. 

 

 

Låta kronofogden avskriva mina skulder om fem år (men bara de från radiotjänst).

För det får man.

 

 

Jag hoppas bara att jag inte förolämpar nån.

Det får man inte.

 

Men nån liten ovana får man faktiskt ha (förutom från små ciggarettpaket).

 

Jag ska ta mig tusan ta mig friheten att skada mig själv, fast man inte får.

Speciellt inte om man är galen. 

Men skada andra får man ju.

Speciellt om man är galen.

 

Eller bara le lite inombords åt ironi.

Bara för att det är lustigt.

 

Eller blir ni lagom förolämpade om jag duar kungen?

 

 

 

 

 




Fri vers av Catilina
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-29 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catilina