Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla mödrar är inte en bra mor

 

Jag minns inte,
Att någon sade till mig de älskar mig

Inte ens mina föräldrar
Mina syskon eller kusiner

Mina vänner eller grannar
Landet jag bor i eller politiker

En kvinna eller en man
Ett barn eller ett djur

Jag är ej älskat av någon!
Jag är ej älskat av gud hellre

Ingen älskar mig
Och jag älskar ingen heller

Än min döda själ!
Strackars du min själ!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2014-03-31 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP