Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I tysthet!

 

Tårar i tysthet
Drömmar i tysthet
lidande i tysthet

Tårar i tysthet
Drömmar i tårar
Kinder i tårar

Tystnad!
Ensamhet!
Stillhet!

I tysthenen dör jag stilla så övergiven och ensam!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-03-31 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP