Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mer eller mindre oenig forskarkår av helt vanliga människor har tänkt till om klimatpåverkan och har då känslor av att klimatet människor emellan skulle bli så mycket bättre om de bara fick höra litet mera musik, slammer och sång.


Inspierad av en radiolyssnare





som pratar om fotbollsvåldet, fotbollsarenan
visavi människor som vill gå och lyssna och
dansa till dansband. Så anser jag att de som går
på fotboll bör få lyssna till några dansbandslåtar

innan matchen bryter ut och även efter matchen,
så att publiken verkligen får valuta för pengarna
då de går och ser en match.
Eftersom det är så många som gillar musik och

annan underhållning skulle man kunna låta
lokala talanger uppträda och då inte vara
främmande för att låta rena amatörer få spela,
så länge de bara kan sjunga och (upp)föra sig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2014-03-31 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP