Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vidrigt..? Av zafiro, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1130) - aforism




Ibland leder det ena till det andra.
Ibland behöver det bara litet hjälp
på vägen mot katastrofen
eller den möjliga lyckan.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-24 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP