Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fotat för ett par timmar sedan


En lättjefull haiku om våren

 

vitt vitt vitt vitt vitt

kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt

vår vår vår vår vår !

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-03 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint ;)
2014-04-12

  Kim VIP
Jaa känns så härligt igen!!!
2014-04-07

  ULJO
Ger glädje att läsa
2014-04-07

  Linda CH VIP
Vilken perfekt vårhaiku!
2014-04-07

  thyra
Härligt glädjande!
2014-04-07

  Lärling
Tre små ord - och så mycket! Underbar haiku!
2014-04-07

  aol
underbart
2014-04-07

    Dan Myrbeck
Extremt bra!
Sådana här kreativa och annorlunda
texter applåderar jag!
2014-04-04

  Bibbi VIP
Störtskön.
2014-04-04

  anits VIP
En underbar vårdikt, som kvittrar
så fint.
2014-04-03

  Bo Himmelsbåge
Härligt foto!

En underbart kvittrande vårdikt;
sprudlande som våren själv!

Den står står står står står!

för sig själv!
2014-04-03

  Chawa VIP
Glädjande som våren själv! :)
2014-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att ge sej ut, så är man där...så gott...
2014-04-03

  Anya VIP
Jag kvittrar med. Det lär dröja innan vitsipporna kikar fram här hos mig. Lite Ronjas vårskrik över denna.
2014-04-03

  Densen VIP
Ha! Behöver det vara mer komplicerat än så?
...nej ingenting är,
när våren är här!
2014-04-03

    ej medlem längre
haha cool dikt
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP