Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns förstås en mer simpel förklaring. Tandreglering, vilket står för att man kan reglera hålen i sin ekonomi genom att göra en viss justering hos en handläggare i ärendet i banken. Så ligger det till med den saken.


Dagens förklarade ord - tandställning




Tandställning. Tandstatus har man ju hört talas om. Men tandställning, vad är väl det?
Jo, förstår du, det är när man har en sådan ställning ekonomiskt sett att det inte svider i lilla bankkontot att besöka tandläkaren.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-03 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP