Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens stund..

Snart sägs svaret
livet leker
kroppen känns kanon
liten champagne, läggs
för förning
firar framsteg
tacksamt..




Fri vers av Shifra
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-04-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra