Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsruna För Värdigheten

Här vilar värdigheten
Far till stoltheten
Son till ärligheten
Uppäten av vildhundar
Eller kanske män i kostym
Någonstans i närheten av Sillicon Valley

Den föll i strid
På ett slagfält
Någonstans i Bangladesh
Där människan ruttnar
16 timmar per dygn
Utan frihet

Här vilar värdigheten
Den gick på knäna
Dog efter en tids sjukdom
På ett läger
Någonstans
I Nordkorea

Den dog i sömnen
Slumrade till
Drogs i smutsen
Släpades bakom en bil
Någonstans
I norra Irak

Här vilar värdigheten
Vila i frid




Övriga genrer av TimM
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-03 23:24



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Starkt. Och snyggt.
Gillar.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

TimM
TimM