Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Lisa nilsson text som talar till mig.


Nu är livet här..

Nu är livet här
jag borde hoppa på
jag har inget att förlora
men stannar här ändå

Jag har vant mig
vid att vänta
jag kan vänta länge än...




Fri vers av mickech
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-05 07:40



Bookmark and Share


  Connie
Den är så vacker, jag gråter varje gång jag hör den!
2014-06-02

  Ninananonia VIP
Berör...
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech