Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen vid stranden....

En bild
en man
en strand
ett hav
........ett ögonblick i någons liv....

Ögonblicket
då själen knöt sjalen runt en annan själ







Fri vers av Mirm
Läst 351 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-05 22:05



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Fin sammanhållen känsla hela vägen... Bra!
2014-04-16

    ej medlem längre
Så mycket du får med i dessa rader.. din ordbild målar fram en känsla i ett möte
2014-04-13

    ej medlem längre
sjukt vackert. tack för denna fina dikt
2014-04-11

  Kim VIP
Ja det finns kanske många sorters lasson. De synliga och osynliga.
2014-04-06

    ej medlem längre
Det är så mycket sagt i denna korta men fullödiga reflektion, vackert är det också, mycket speciell dikt.
2014-04-06

  den nakna poeten
vackert utryckt bra fångat med
en härlig känsla
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mirm