Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Specifikt maffiaorganisationer krig om herraväldet.


 

pS: JAG SVARAR INTE PÅ KOMMENTARER på denna text: LÄS, SPRIDA, OCH BLI KLOKARE. 


Specifikt maffiaorganisationer krig om herraväldet.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-grupare-de-crima-organizata-formata-din-romani-a-fost-anihilata-in-italia-mafiotii-romani-terorizau-peninsula.html

”Hus Transsylvanien" en rumänsk organiserad kriminell grupp, förstördes i Italien!

Med Albanska maffian krig om herraväldet.

 

”Hus Transsylvanien” en rumänsk organiserad kriminell grupp som sådde skräck i flera städer i Italien, har förstörts av myndigheterna på halvön.

Utredarna säger att driften av nätet var specifikt maffiaorganisationer.

 

2

kommentarer

Väpnade attacker i gatan, bilen bränningar, utpressning och människohandel - är bara några av den långa listan av brott som är laddade med rumänarna. 13 av de misstänkta greps i Italien, två i Belgien och ytterligare 7 i Rumänien.

Gruppering " Transsylvanien House "var uppkallad efter den lokala namn som ägs av en av cheferna för nätverket i Italien, som specialiserat sig på koppleri, inbrott, inbrott och rån. Rumänarna hade första besittning av de få städer i den östra delen av Italien och italienska utredare säger 2012 års krig om herraväldet började med den albanska maffian.

Husmedlemmar Transsylvanien elimineras snabbt konkurrensen genom handlingar av extremt våld, hot, utpressning och mordbrand. Nätverks grenar nådde även i andra länder, och familjer hotades rivaler.

 

Över 100 inbrott kunde ge rumänarna tills de fångas av carabinieri. Mario Parentes, commando ROS (departement elit Carabinieri):

"Det är en mycket viktig funktion eftersom farlighet bekräfta dessa etniska föreningar som klarar av att strukturen territorium med de typiska formerna av mobbning maffiaorganisationer.

 Återuppbyggnad tillåts Maffia Direktoratet för att söka teckningsoptioner och kriminell sammanslutning.

”De flesta träffar var på samma butikskedja, som rumänerna visste hur att kringgå sina säkerhetssystem.

Stulna varor lagrades sedan i säkra platser i Rumänien och skickas med kurir.

Gruppmedlemmar utbildades som en militär brigad, utredare säga.

Även om de har fångats flera gånger på bar gärning, alla kunde fly myndigheterna.

Med italienska maffiastrukturer och åklagare DIOCT i Rumänien, 22 medlemmar i gruppen "Casa Transsylvanien" greps i Italien, Belgien och Rumänien.

Bland dem - nätverket huvuden Paul Hosu och Vasile Bratu .

 

Ytterligare fyra skurkar sökes nu.

 I denna omfattande utredning filen är på 240 personer, varav 100 rumänskor - tvingas in i prostitution av nätverkets medlemmar.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-06 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP