Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesform av sinnlig Libido

I en skönjans lust av bädd,
djup i ögons själar till fullo sedd
Andas så timmar av unnad salighet
en trop utan måste att formen finna
din evighet
De vackraste i djupet av allt
som klingar andetag av björklöv
dess skuggors vindpust i djup
stiljte form i en halva av dag
när vår
Dunkar osedd i sädes saknad norm
Kroppar att smälta in i pepparkaks form
Livets kurs att fylla djupet mera
knoppar fyller glasyr att glansigt florera
fyllda närhet
I brist av syre ellipsen ökar med pleonasm i  tunnlar
av soldruvor kanderar, escalerar över total tundra
Det rinner längs fågellårs sidor i kärleks väg rak ,
inhalerar andakt, allt på ovallade skidors fallande skak
tryck flamberar
Tidlös närhet suger mer, viljan mer än nära skinn
Åtråfyllda stunder av höjda slutna segrar
när blir pålen blir ståendes, bara svag nära min
och själen tar tag i sinnet och din
sinnlig Libido
Bubbel lusta som tillbakahållet  styr
Aldrig för nära att vilja mer än mer
In i evigheter som ingen annan ser
Fruktos av vulkan i frågande stund
Himlande sfärer på tryckande grund
av kärlek
Är det ingen som vet vad gudslik ro
i sinnliga sinnen finner sitt lysande bo
Sök efter toppar av himachalaya,
jamanunaganja, och himlen därtill
känslan är där och du finns till.

...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-08 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert framfört inlevelse och närvaro!
2014-04-09

    ej medlem längre
suggestiv stream-of-consciousness och väldigt, väldigt erotisk.. Love it.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP